Moneybrother och Stor till Olssons Brygga

Musik
PUBLICERAD:
Moneybrother kommer till Arvika och Olssons Brygga.
Olssons Brygga presenterar två nya artistbokningar i sommar. Det är Moneybrother som återvänder till Arvika - han uppträdde på Hamnfesten förra året - och rapartisten Stor som kommer till bryggan.

Moneybrother har byggt upp en stor skara fans med sin Springsteen-doftande, souliga rock. 2015 släppte han som Anders Wendin skivan ”Dom ska få se vem dom roat sig med” där han visade en ny sida av sitt artistskap, med låtar på svenska. 2017 var det dags för den breda massan att lära känna Anders ”Moneybrother” Wendin i TV 4:s program Så Mycket Bättre. 2018 gjorde han ett bejublat framträdande med sitt stora band på Hamnfesten i Arvika.

Lördag 20 juli kommer Moneybrother tillbaka till Olssons brygga.

Rapartisten Stor uppträder på Olssons Brygga i sommar.

Men redan den 15 juni har Arvikaborna möjlighet att stifta bekantskap med en annan artist som är känd från “Så mycket bättre”. Stor, eller Ulises Infante Azocar som han egentligen heter, har länge varit en tongivande kraft i Hiphopsverige. Rapparens tolkningar från senaste upplagan av "Så mycket bättre" dominerar bland streamingtjänsternas topplistor och låten "Säga mig“ (feat. Jireel) har på en månad sålt guld och streamats över 4 miljoner gånger. Stor är Grammisnominerad i kategorin "Årets hiphop".

Sedan tidigare släppta artister på Olssons brygga i sommar är Blyga Läppar, 18 maj, LBSB, 25 maj, Björn Rosenström, 1 juni, och Victor Leksell, 8 juni.

Så här jobbar AN med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.