Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Arvika mot Åmål

Publicerad:
Åmåls SK förlorade mot Arvika HC
Åmåls SK förlorade mot Arvika HC

Bottenlaget Arvika behöver en seger när laget möter femteplacerade Åmål borta i Åmåls Ishall. Inför kvällens möte har bortalaget tre matcher i rad utan vinst i hockeytvåan västra C herr, och är nu åtta. Åmål förlorade mot Munkfors senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Arvika på hemmaplan med 7-4.

Arvika är rätt bra på bortaplan, och har två segrar.

Artikeltaggar

Arvika HCHockeytvåan Västra CIshockeyÅmåls ishallÅmåls SK

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.