Hoppa till huvudinnehållet

Föreningsnytt: Hjärtstartare till Arvikavärme

Publicerad:

Bertil Nilsson, ordf. och Lars Johansson, v. ordf. i Riksförbundet HjärtLung Arvika besökte i veckan Arvikavärme för att överlämna en hjärtstartare. Några av volontärerna fick instruerades av Bertil och Lars hur den den ska användas och skötas. Dom fick också prova traditionell hjärtlungräddning på en livräddningsdocka. Nyttiga kunskaper som kan komma till användning när som helst. Besöket avslutades med diskussioner runt kaffeborden.

Artikeltaggar

ArvikaArvikavärmeHemlöshetHjärt- och lungräddningTeknikUtbildningVård och omsorg

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.