Hoppa till huvudinnehållet

Dieselstöld och vindsinbrott – här är de senast anmälda brotten

Publicerad:
Reporter Arvika Nyheter
Arvika Nyheter
redaktion@arvikanyheter.se
Här är de senaste anmälda brotten i Västvärmland.
Här är de senaste anmälda brotten i Västvärmland. Foto: Johan Nilsson/TT

En dieselstöld och inbrott på en vind.

Där är ett par av det senaste dygnets polisanmälningar i Västvärmland.

Under det senaste dygnet har flera polisanmälningar med koppling till Arvika och Eda gjorts.

Bland dessa finns också en misstänkt inbrottsstöld som ska ha ägt rum i Arvika någon gång under natten mot onsdag, enligt anmälan. En dörr till ett lägenhetsförråd ska ha brutits upp. Det är dock oklart vad som stulits och i så fall av vem eller vilka.

Från Åmotfors har det också anmälts en stöld. Där ska det någon gång under decembers första dagar ha stulits en oklar mängd diesel ur en tank. Inte heller där har polisen speciellt mycket att gå på. Det finns ingen som misstänks för brottet.

Polisanmälts har också en ett antal snatterier från butiker i såväl Arvika som Charlottenberg.

Artikeltaggar

ArvikaBrottBrott, lag och rättCharlottenbergEdaInbrottSnatteriStölder

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.