Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 4 december

Publicerad:

Rolf Sjöstedt

Öna Åmotfors

Begravningsgudstjänst har hållits i Ny kyrka för Rolf Sjöstedt. Officiant var Bengt Andersson och Maria Svan, kantor Peter Brorsson och Emelie Axelsson framförde solosånger. Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner samt personalen på Sulvikingen.

Bengt Kruskopf

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets Kapell för Bengt Kruskopf. Officiant var Klas Nilsson, kantor Kjell-Arne Öman och Emelie Axelsson framförde solosånger. Båren smyckades av vackra blommor från maka, dotter, svärson, övrig släkt och vänner.

Henning Olsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets Kapell för Henning Olsson.

Officiant var Klas Nilsson, Kjell-Arne Öman kantor.

Urnan omringades av vackra blommor från Barn och barnbarn med familjer, övrig släkt och vänner.

Lisbet Forsberg

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets Kapell för Lisbet Forsberg.

Officiant var Bengt Andersson, Kjell-Arne Öman kantor och Fredrik Helgesson framförde solosånger

Båren smyckades av vackra blommor från Döttrar med familjer, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

BegravningMänskligtNy kyrkaSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.