Hoppa till huvudinnehållet

Dottevik jagar nya poäng efter trendbrottet

Publicerad:
Dotteviks IF förlorade mot Surahammars IBF
Dotteviks IF förlorade mot Surahammars IBF

I dag är det dags för match för Dottevik som tar emot Surahammar hemma i Strandhallen i division 1 Region Svealand dam i innebandy. Dottevik vann mot Skoghall Utv, 3-0, senast och bröt sin dystra svit på sju raka förluster. Surahammar vann sin senaste match med 7-2 mot Munkfors.

Dottevik är elva i tabellen, medan Surahammar ligger femma. Nio poäng skiljer lagen åt.

Surahammar har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på fem försök hittills den här säsongen, mot Lillån IBK U.

Artikeltaggar

Division 1 Region SvealandDotteviks IFInnebandyStrandhallenSurahammars IBF

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.