Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 1 december

Publicerad:

Maj-Britt Eriksson

Arvika

Begravningsceremoni har hållits i Korsets Kapell för Maj-Britt Eriksson. Officiant var dottern Inga-Lill. Urnan omringades av vackra blommor från

barn och barnbarn med familjer, övrig släkt och vänner.

Morgan Jansson

Byn Gunnarskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Morgan Jansson. Officiant var Klas Nilsson och Peter Brorsson spelade orgel. Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Martha Björndalen Ruud

Begravningsgudstjänst har hållits i Järnskogs kyrka efter Martha Björndalen Ruud. Officiant var Tony Danielsson och kantor Birgitta Nolgård Jepsson.

Båren smyckades med vackra blommor från broder, brorsbarn med familjer, barn med familjer, Pingstförsamlingen Eda samt övrig släkt och vänner.

Gunnel Hermansson

Charlottenberg

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Gunnel Hermansson, Charlottenberg. Officiant var Sophia Paulsson Sjödin, Birgitta Nolgård Jeppsson spelade orgel och Charlotta Birgersson framförde solosånger. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från broder, syskonbarn, övrig släkt, grannar och vänner.

Arne Nilsson

Sanddalen

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Arne Nilsson, Sanddalen. Officiant var Sophia Paulsson Sjödin och Birgitta Nolgård Jeppsson framförde orgelmusik. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från syskonbarn, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

BegravningCharlottenbergEdaEda kyrkaMänskligtSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.