Hoppa till huvudinnehållet

Arvika vill ha revansch i mötet med Hultsberg

Publicerad:
Arvika IBF vann mot Hultsberg IBF
Arvika IBF vann mot Hultsberg IBF

Arvikas svit på åtta raka segrar tog slut senast mot Edebäck (5-8). I dag spelar laget på hemmaplan mot Hultsberg i division 2 Värmland herr i innebandy. Hultsberg bröt sin vinstsvit på åtta matcher senast, när det blev förlust mot Skattkärr med 4-7.

Arvika är etta i tabellen, medan Hultsberg ligger tvåa. Ett poäng skiljer lagen åt.

Hultsberg är obesegrade på bortaplan, efter fyra raka segrar.

Artikeltaggar

Arvika IBFArvika SporthallDivision 2 VärmlandHultsberg IBFInnebandy

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.