Hoppa till huvudinnehållet

Arvika tar emot Grums

Publicerad:
Arvika HC förlorade mot Grums IK Hockey
Arvika HC förlorade mot Grums IK Hockey

Arvika möter Grums på hemmaplan på onsdagen i Sparbanken Arena i hockeytvåan västra C herr. Grums bröt sin vinstsvit på fyra matcher senast, när det blev förlust mot Munkfors med 1-3. Arvika vann senast mot Karlskoga IK med 5-2.

När lagen möttes senast, 29 oktober i Billerudhallen, slutade det med seger för Grums med 4-1.

Grums är starka på bortaplan, och har fem segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Arvika HCGrums IK HockeyHockeytvåan Västra CIshockeySparbanken Arena

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.