Hoppa till huvudinnehållet

Anders Anderssons Rör AB på rätt sida strecket

Publicerad:

Anders Anderssons Rörs årsredovisning för 2022 är klar. Verksamheten står bokförd på 16,5 miljoner kronor i omsättning, en nedgång på åtta och en halv procent från 2021. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, 30 000 kronor mot knappt en och en halv miljoner kronor.

Rörelseresultatet sjunker med knappt en och en halv miljoner kronor till 85 000 kronor.

Totalt ger det en rörelsemarginal på en halv procent, som är lägre än 2021. Då var rörelsemarginalen åtta och en halv procent.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet är motsvarande snitt 6,8 procent. Noteras ska att företaget har ett dotterbolag, och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig.

Fakta om Anders Anderssons Rör

Anders Anderssons Rör grundades 2006. Bolagets huvudbransch är värme- och sanitetsarbeten. Företaget har ett dotterbolag.

Företaget har nio anställda, enligt årsredovisningen, vilket är en fler än föregående redovisningsår.

Så ser branschtoppen ut

Sett till omsättning är Anders Anderssons Rör det 22:a största företaget inom sin specifika bransch i Värmland, som är värme- och sanitetsarbeten.

Företaget är också det 807:e största i landet. Det finns 70 företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Artikeltaggar

BokslutEda kommunNäringslivVärmlands län

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.