Hoppa till huvudinnehållet

Jösse hoppas bryta trenden

Publicerad:
BK Jösse spelade lika mot BK Zenit
BK Jösse spelade lika mot BK Zenit

Jösse jagar en seger när laget möter elfteplacerade Zenit hemma i Arvika Bowlinghall. Inför dagens match har hemmalaget åtta raka förluster i division 2 västra Svealand herr i bowling, och har halkat ner till tolfte plats i tabellen. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Karma F1 med 7-13.

Gästande Zenit spelade inte i division 2 västra Svealand herr förra säsongen, och lagen möttes inte i seriespel.

Jösse har bara 0 segrar på fyra försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Arvika BowlinghallBK JösseBK ZenitBowlingDivision 2 västra Svealand

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.