Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 25 november

Publicerad:
Nu ska ni få se, alla som tvivlade! säger kanske fältets första solros till de andra knopparna.
Nu ska ni få se, alla som tvivlade! säger kanske fältets första solros till de andra knopparna. Foto: Sonya Cunningham Oldenvik

Astrid Karlsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Astrid Karlsson.

Officiant var Kim Sanfridsson, Karin Birgersson kantor och Elisabeth Henriksson spelade ett stycke på fiol.

Båren smyckades av vackra blommor från Döttrar med familjer, släkt, vänner och Arbetskamraterna på Apoteket.

René Olsson

Koppom

Begravningsgudstjänst har hållits i Järnskogs kyrka för René Olsson, Koppom. Officiant var Tony Danielsson och Birgitta Nolgård Jeppsson framförde orgelmusik. Båren smyckades med vackra blommor från make, barn med familjer, mamma, broder med familj, övrig släkt, grannar, vänner och arbetskamrater.

Karl-Erik Johannesson

Gunnarskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Karl-Erik Johannesson. Officiant var Thorgny Larsson Lantz, kantor Anna Tunström och solist Emelie Axelsson. Båren smyckades av vackra blommor från makan, barnen och barnbarnen med familjer, kusinerna, syskonbarn med familjer, grannar och vänner.

Artikeltaggar

BegravningMänskligtSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.