Hoppa till huvudinnehållet

Straffar avgjorde för Charlottenberg mot Filipstad

Publicerad:
Filipstads IF förlorade mot Charlottenbergs HC
Filipstads IF förlorade mot Charlottenbergs HC

Filipstad mötte Charlottenberg borta i en match i HockeyTrean Värmland som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde bortalaget vinna med 3-2 (1-0, 1-2, 0-0, 0-0, 1-0). Tobias Kandergård blev hjälte i straffläggningen.

Charlottenbergs lagledare Helge Wiklund kommenterade matchen:

– Härlig seger i streckmatchen.

Gästande Charlottenberg startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 14 sekunder slog Filip Karlsson till på pass av Viktor Qvist. Efter 4.18 i andra perioden nätade Albin Frisk, på pass av Billy Dahlgren och Filip Gran och kvitterade för Filipstad.

Filip Eriksson gjorde dessutom 2-1 efter 5.17 framspelad av Adam Lindgren och Patrik Jonsson.

Charlottenbergs Filip Karlsson gjorde 2-2 efter 15.12 på pass av Tobias Nyman och Rasmus Axelsson.

Tredje perioden blev mållös.

Fjärde perioden blev mållös.

Det här var Charlottenbergs andra uddamålsseger.

Filipstad stannar därmed på femte plats, och Charlottenberg på fjärde plats, i tabellen.

I nästa match möter Charlottenberg Grums hemma på fredag 1 december 19.30.

Artikeltaggar

Charlottenbergs HCFilipstads IFIshockeyWasahallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.