Hoppa till huvudinnehållet

Segersviten bröts senast för Dottevik

Publicerad:
Dotteviks IF vann mot Åmotfors IF
Dotteviks IF vann mot Åmotfors IF

Dottevik fick segersviten på fyra raka segrar bruten i förra omgången mot Säffle, matchen slutade 6-9. Nu match hemma mot Åmotfors U i division 5 Värmland västra herr i innebandy. Åmotfors U blev utan poäng i mötet med Åmål U senast.

Dottevik vann lagens senaste möte med 17-5.

Dottevik har två segrar på två försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland västraDotteviks IFInnebandyStrandhallenÅmotfors IF

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.