Hoppa till huvudinnehållet

Anhörig till uppsagd: ”Bedrövligt uppförande av Thermia!”

Publicerad:
Thermia värmepumpar i Arvika.
Thermia värmepumpar i Arvika. Foto: HP Skoglund

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Så bedrövligt uppförande av Thermia! Hur kan man låta 29 stycken inhyrda som många jobbat 1,5 år, få besked om att de inte får fortsätta med slut några dagar innan jul? Man har invaggat allmänheten i ett säkert och framgångsrikt företag, folk har varit stolta över Thermia. Man VET att man kommer att få uppsving, men man väljer ändå detta! Med tanke på hur företaget invaggat anställda och kommunen i att det är ett till synes starkt och säkert företag för Arvika och framförallt de anställda, förundras man över detta chockbesked. Inte många veckor sedan det var lysande utsikter så man undrar vad som hänt. Nöjer mig inte med den klena förklaringen i tidningen!

Nu går människor hem, familjer ska fira jul med oro för hur man ska klara framtiden. Man skäms å företagets vägnar, och är förbannad!

Anhörig till ledsen uppsagd

Artikeltaggar

ArbeteArvikaJulMänskligtThermia