Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 21 november

Publicerad:
Foto: Sonya Cunningham Oldenvik

Gullan Melin

Ås

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Gullan Melin, Ås. Officiant var Sophia Paulsson Sjödin, Birgitta Nolgård Jeppsson spelade orgel och Catrine Jansson framförde solosång. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från barn med familjer, sambo, svägerskor, övrig släkt och vänner.

Johan Peterson

Stendalen

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Johan Peterson. Officiant var Thorgny Larsson Lantz, kantor Karin Birgersson och Emelie Axelsson framförde solosånger.

Urnan omringades av vackra blommor från sambo med familj, söner, föräldrar, syster med familj, övrig släkt, grannar och vänner samt Arvika Fotboll, Volvo CE och Nektab.

Henry Olsson

Eda Glasbruk

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Henry Olsson, Eda Glasbruk. Officiant var Sophia Paulsson Sjödin, Hanyoung Kim framförde orgelmusik och Lena Olsson spelade fiol. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från barn med familjer, syster, övrig släkt och vänner.

Gösta Olsson

Åmotfors

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Gösta Olsson, Åmotfors. Officiant var Sophia Paulsson Sjödin och Hanyoung Kim framförde orgelmusik. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från barn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.