Hoppa till huvudinnehållet

Arvika spelar mot Karlskoga IK på bortaplan

Publicerad:
Karlskoga IK förlorade mot Arvika HC
Karlskoga IK förlorade mot Arvika HC

Arvika möter Karlskoga IK på bortaplan på onsdagen i Nobelhallen i hockeytvåan västra C herr. Hemmalaget har fyra raka förluster, senaste mot Grums med 2-3. Arvika förlorade sin senaste match med 2-9 mot Hammarö.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Arvika på hemmaplan med 5-3.

Arvika har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sex försök hittills den här säsongen, mot Munkfors.

Artikeltaggar

Arvika HCHockeytvåan Västra CIshockeyKarlskoga IKNobelhallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.