Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Arvika möter Skattkärr

Publicerad:
Skattkärrs IK förlorade mot Arvika IBF
Skattkärrs IK förlorade mot Arvika IBF

I dag är det dags för match för Arvika som gästar Skattkärr i Colorama Arena i division 2 Värmland herr i innebandy. Bortalaget Arvika har sju raka segrar, senast med 3-2 mot Hertzöga, och är tvåa i serien. Skattkärr spelade Edebäck senast och förlorade.

Arvika är obesegrade på bortaplan, efter fyra raka segrar.

Artikeltaggar

Arvika IBFColorama ArenaDivision 2 VärmlandInnebandySkattkärrs IK

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.