Hoppa till huvudinnehållet

Föreningsnytt: PRO Arvika på Skäringer & Nessvold

Publicerad:

Då var det dags för ytterligare en tur med PRO Arvikas Resor/Event. Samling, som vanligt, busscentralen sen fredag eftermiddag och även denna gång, halvdåligt väder. Som tur är spelar vädret ingen roll, man får ju umgås med trevliga PRO medlemmar några timmar.

Vårt signum är ju ”Gemenskap, Trygghet, Upplevelse”.

Denna gång bar det iväg till Karlstad och Löfbergs Arena, för att vara med på premiären av Mia Skäringer och Hampus Nessvold show, ”Just idag mår vi bra”. Vi startade upp med något gott att dricka i baren och där fångade NWT:s fotograf upp några glada miner, som tillhörde vårt gäng. Arenan var näst intill fullsatt. Många tjejer. Kanske är det så, att framför allt Mia Skäringers humor, går hem hos kvinnor. Det är en åldersskillnad på 20 år mellan Mia och Hampus och det blir ett stående skämt i showen, men de kompletterar varandra och verkar trivas ihop. Skäringer kallar sig själv för mamma. Mias olika karaktärer gestaltar hon med bravur. Ta t.ex ”Gulletussan” där vi får höra om kulturell appropriering. Betydelsen av detta ord, får ni själva leta upp. Sedan en ingående förklaring av gällande kroppsmode. Kom in på en silverfärgad häst, glitterdress, med rejält inlägg i rumpan och cowboyhatt. Efter detta kom Ann-Marie 53 in, där vi fick höra hur Go´Kväll förstörde hennes liv. Hur någon kan gå på ett par skor så, det är för mig en gåta. Vi fick även en del bra sång och dansnummer. Jag blev imponerad av Nessvolds sångröst. Han är också en stor humorist. Showen innehöll också en del allvar som t.ex vår miljön och krig som pågår. Tyvärr så var ljudet inte det bästa. En del repliker försvann. Betyget från mig på showen, blir något mitt i mellan. Saknade något mer, men visst, det blev allt en del skratt.

Jonas och Ulrika, PRO Arvika Resor/Event, vill tacka alla som åkte med oss till Karlstad.

Tack till vår busschaufför, Sören Elofsson, Wikmans Buss, för lugn och fin busstur.

Sköt om er i dessa covidtider, så syns och hörs vi snart

Insänt och foto Ulrika Karlsson

Artikeltaggar

ArvikaBarerHampus NessvoldHumorKarlstadLöfbergs ArenaMia SkäringerNöje/KulturPROShowerSkådespelareUlrika Karlsson

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.