Hoppa till huvudinnehållet

Dottevik vill ta sig ur formsvackan

Publicerad:
Dotteviks IF vann mot Skoghalls IBK Dam
Dotteviks IF vann mot Skoghalls IBK Dam

Dottevik är inne i en riktigt tung formsvacka i division 1 Region Svealand dam i innebandy. Inför mötet hemma mot Skoghall Utv har laget sju förluster i rad, och är nu på tolfte plats i tabellen. Skoghall Utv bröt sin förlustsvit på fyra matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Munkfors, 9-3.

Dottevik är tolva i tabellen, medan Skoghall Utv ligger tia. Tre poäng skiljer lagen åt.

Dottevik har bara 0 segrar på tre försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

Division 1 Region SvealandDotteviks IFInnebandySkoghalls IBK DamStrandhallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.