Hoppa till huvudinnehållet

Äntligen match igen när Gruvan möter Jösse

Publicerad:
BK Gruvan vann mot BK Jösse
BK Gruvan vann mot BK Jösse

I dag gästar Jösse Gruvan i X-näshallen i första matchen efter den 20 dagar långa spelledigheten i division 2 västra Svealand herr i bowling. Bortalaget har sju förluster i rad, senaste mot Kasi med 6-14. Gruvan vann senast mot Kasi med 13-7.

Lagen möttes inte förra säsongen.

Gruvan är dock obesegrade på hemmaplan, efter tre raka segrar.

Artikeltaggar

BK GruvanBK JösseBowlingDivision 2 västra SvealandX-näshallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.