Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 15 november

Publicerad:

Ingela Nilson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Ingela Nilson. Officiant var Klas Nilsson, kantor Kjell-Arne Öman och sångsolist Linnéa Larsson. Båren smyckades av vackra blommor från barn, barnbarn, mor och bror med familj, övrig släkt, grannar och vänner.

Monica Edin

Stavnäs

Begravningsgudstjänst har hållits i Stavnäs kyrka för Monica Edin. Officiant var Rune Wallmyr och kantor Anna Tunström. Båren smyckades av vackra blommor från make och barnen med familjer, övrig släkt och vänner.

Per Nilsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Per Nilsson. Officiant var Arne Wiig och kantor Kjell-Arne Öman. Urnan omgärdades av vackra blommor från barnen med familjer, Krukmakeriets vänner, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

BegravningMikaelikyrkanMänskligtSläktStavnäs kyrka

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.