Hoppa till huvudinnehållet

Stopp på väg 61 på grund av olycka med två personbilar

Publicerad:

Trafiken i båda riktningarna på väg 61 mellan Norra By och Solhem påverkas av en olycka med två personbilar, skriver Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Enligt Trafikverket har händelsen stor påverkan på trafiken, ett körfält är blockerat. Varningen skickades ut strax innan fem på eftermiddagen på onsdagen och trafiken bedöms påverkas fram till klockan sex på kvällen.

Uppdatering klockan 17:50: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

EdaTrafikhändelser

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.