Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till gård i Charlottenberg – pris: 1 250 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av lantbruksfastigheten på Stora Hög Sätra Gård 1 i Charlottenberg är nu klar.

Ny ägare blir Stian K. Christiansen från Minnesund, Norge som köper fastigheten av Ann-Mari Annele Stecksén. Gården innehåller ett hus med boyta på 115 kvadratmeter, betesmark på 1 hektar, åkermarker på 2 hektar och en skog på 8 hektar. Två ekonomibyggnader på totalt 285 kvadratmeter finns också på fastigheten. Ägarbytet gjordes i oktober 2023 och priset blev 1 250 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenCharlottenbergEda kommunFastighetsaffärerVärmlands län

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.