Hoppa till huvudinnehållet

Arvika letar efter tränare – jobbar på lösning: ”Där har vi en bit kvar”

Publicerad:
Kim Evaldsson är klar för spel för Ämtervik.
Kim Evaldsson är klar för spel för Ämtervik. Foto: Jonas Aspetorp

Calle Forsberg lämnade tränaruppdraget för Arvika Fotbolls division III-damer efter den gångna säsongen och nu, en och en halv månad efter serieepilogen, så har föreningen fortfarande sökarljuset tänt i jakten på en efterträdare.

– Vi håller på och jobbar för att få till en lösning, konstaterar Mona Smedman, i AF:s damsektion.

Spelartruppen sitter dock inte still i väntan på att tränarfrågan ska få en lösning.

– De kör vinterträning med Anette Gustavsson under tiden som vi försöker få en tränare på plats och där har vi en bit kvar.

Laget tappar några spelare från årets trupp men har en god grund att stå på.

– Stommen är kvar. Vi har ett gäng spelare som sagt att de ska vara kvar och det har också kommit in något nyförvärv och det är väldigt glädjande, fortsätter Smedman.

16-18-lag

Arvika har också ett lovande gäng spelare i de äldre ungdomskullarna.

– Vi har ett gäng hungriga och väldigt duktiga 08:or och vi har också en ambition att ha ett 16-18-lag i spel. Sedan får vi se när serien drar igång hur det ser ut.

Klara spelarförluster är Kim Evaldsson och Ellen Larsson Möller som går till Ämtervik respektive fotbollsgymnasiet i Torsby.

Artikeltaggar

ArvikaCalle ForsbergDivision 3 damerFotbollIK Arvika FotbollMona SmedmanNyförvärv

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.