Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga Arvika möter Åmål

Publicerad:
Arvika HC vann mot Åmåls SK
Arvika HC vann mot Åmåls SK

Bottenlaget Arvika jagar en seger när laget möter serieledande Åmål hemma i Sparbanken Arena. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i hockeytvåan västra C herr. Åmål förlorade mot Munkfors senast.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Åmål på hemmaplan med 6-4.

Arvika har bara en seger på fem försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Arvika HCHockeytvåan Västra CIshockeySparbanken ArenaÅmåls SK

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.