Hoppa till huvudinnehållet

Arvika spelar mot Sunne på bortaplan

Publicerad:
Sunne IK vann mot Arvika HC
Sunne IK vann mot Arvika HC

På onsdagen tar Arvika sig an Sunne på bortaplan i Helmia Arena i hockeytvåan västra C herr. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot Munkfors med 1-5. Arvika blev utan poäng i senaste matchen, mot Kil.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Sunne på bortaplan med 5-1.

Sunne har en seger på fyra försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Arvika HCHelmia arenaHockeytvåan Västra CIshockeySunne IK

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.