Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 5 november

Publicerad:

Marianne Bergmark

Arvika

Begravningsceremoni har hållits i Korsets Kapell för Marianne Bergmark. Officiant var Johan Birgersson och Emelie Axelsson framförde solosång.

Båren smyckades av vackra blommor från dotter och barnbarn med familjer, övrig släkt och vänner.

Nils-Olof ”Nicke” Viktorsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Värmskogs kyrka för Nils-Olof ”Nicke” Viktorsson. Officiant var Tina Elkeus och kantor Kaarina Paulsson. Båren smyckades av vackra blommor från maka, barn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Artikeltaggar

ArvikaBegravningBlommorJohan BirgerssonMänskligtSläktVärmskogs kyrka

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.