Hoppa till huvudinnehållet

Tufft läge för Dottevik mot Rönnby U

Publicerad:
Dotteviks IF förlorade mot Västerås Rönnby IBK
Dotteviks IF förlorade mot Västerås Rönnby IBK

Dottevik jagar en seger för att bryta sviten på sex raka förluster i division 1 Region Svealand dam i innebandy, men får det riktigt tufft när laget möter andraplacerade Rönnby U hemma i Strandhallen. Det blev seger i den senaste matchen för Rönnby U, 6-2 mot Karlstad IBF U hemma.

Dottevik är elva i tabellen, medan Rönnby U ligger tvåa. Tolv poäng skiljer lagen åt.

Dottevik har bara 0 segrar på tre försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Division 1 Region SvealandDotteviks IFInnebandyStrandhallenVästerås Rönnby IBK

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.