Hoppa till huvudinnehållet

Hertzöga tar emot Arvika i första matchen efter uppehållet

Publicerad:
Hertzöga BK förlorade mot Arvika IBF
Hertzöga BK förlorade mot Arvika IBF

I dag gästar Arvika Hertzöga i Ilandahallen i första matchen efter den 14 dagar långa spelledigheten i division 2 Värmland herr i innebandy. Arvika har inför matchen en vinstsvit på sex segrar i rad. Det blev seger i den senaste matchen för Hertzöga, 4-3 mot Karlskoga hemma.

Hertzöga är trea i tabellen, medan Arvika ligger tvåa. Tre poäng skiljer lagen åt.

Arvika är obesegrade på bortaplan, efter tre raka segrar.

Artikeltaggar

Arvika IBFDivision 2 VärmlandHertzöga BKInnebandy

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.