Hoppa till huvudinnehållet

Två bilar i olycka vid Dalen utanför Åmotfors

Publicerad:
Reporter Odd Råberg
Odd Råberg
odd.raberg@nwt.se
En trafikolycka har inträffat öster om Åmotfors. (Genrebild)
En trafikolycka har inträffat öster om Åmotfors. (Genrebild) Foto: Johan Nilsson/TT

Två bilar kolliderade strax före klockan sju på fredagskvällen på riksväg 61 vid Dalen öster om Åmotfors.

Gabriel Henning, presstalesperson på polisen, berättar att sammanlagt fem personer var inblandade i olyckan där en bil körde på en annan bakifrån. I den ena bilen färdades fyra personer, två vuxna och två barn. I den andra bilen fanns endast föraren.

Ola Nilsson, talesperson på SOS Alarm, berättar att vid åttatiden var alla insatser avklarade och vägen öppen för trafik igen. Flera ambulanser skickades till olycksplatsen när larmet kom in, men det visade sig att ingen av de inblandade behövde följa med ambulans därifrån.

Artikeltaggar

Olyckor och katastroferTrafikolyckorÅmotfors

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.