Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till fastigheten på Övre Älgestad Anneborg 1 för 2 300 000 kronor i Åmotfors

Publicerad:

Fastigheten på Övre Älgestad Anneborg 1 i Åmotfors har fått nya ägare.

Köpare är Fredrik Kristoffer Gylterud, 40, och Maria Ulrica Esaiasson, 31, och säljare är Stig Aimo Hamari. Köpet blev klart i oktober 2023 och priset blev 2 300 000 kronor. Huset är 160 kvadratmeter stort och byggdes 2015. Till det hör en tomt på 6 581 kvadratmeter.

Bara några hundra meter bort såldes så sent som för fyra månader sedan ett annat hus, på Övre Älgestad Fridhem 1. Där blev priset för det 95 kvadratmeter stora huset 50 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenEda kommunFastighetsaffärerVärmlands länÅmotfors

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.