Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 31 oktober

Publicerad:

Göran Olsson

Charlottenberg

Begravningsgudstjänst har hållits i Eda kyrka för Göran Olsson, Charlottenberg. Officiant var Sophia Paulsson Sjödin, Birgitta Nolgård Jeppsson spelade orgel och Malin Mård framförde solosånger. Båren smyckades med en vacker blomstergärd från barn, barnbarn, syster, övrig släkt, vänner, Charlottenbergs Hockey Club och Sverigedemokraterna.

Angelica Magnusson

Charlottenberg

Begravningsakt har hållits i Korsets kapell för Angelica Magnusson, Charlottenberg. Officiant var Johan Birgersson. Båren smyckades med vackra blommor från make, dotter, föräldrar, syster med familj, mormor, övrig släkt, grannar, vänner och arbetskamrater.

Karl-Uno Andersson

Brunskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Brunskog kyrka för Karl-Uno Andersson. Officiant var Helena Fhager och för musiken svarade kantor Hans Lassbo, flygel Michael Wallin, saxofon och klarinett Berit Thim och fiol Fredrik Lundberg. Båren smyckades av vackra blommor från maka, döttrar med familj, syskon och syskonbarn, grannar och vänner.

Kerstin Olsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits Mikaelikyrkan för Kerstin Olsson. Officiant var Bengt Andersson. Karin Birgersson var kantor och Johan Birgersson sjöng solosånger. Båren smyckades av vackra blommor från barn med familjer, broder, övrig släkt, grannar och vänner.

Artikeltaggar

ArvikaBegravningBrunskogCharlottenbergJohan BirgerssonMikaelikyrkanMänskligtSläktSverigedemokraterna

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.