Hoppa till huvudinnehållet

Dottevik i formsvacka ställs mot Munkfors

Publicerad:
Munkfors IBK vann mot Dotteviks IF
Munkfors IBK vann mot Dotteviks IF

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Dottevik i division 1 Region Svealand dam i innebandy, och nu söker laget efter ett trendbrott borta mot Munkfors. Bortalaget har inför matchen fem raka förluster, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Munkfors vann senast mot Sunnanå med 13-7.

Munkfors ligger nia i tabellen inför matchen, medan Dottevik är elva. Två poäng skiljer lagen åt.

Munkfors har två segrar på tre försök hittills på hemmaplan i serien.

Artikeltaggar

Division 1 Region SvealandDotteviks IFInnebandyMunkfors ArenaMunkfors IBK

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.