Hoppa till huvudinnehållet

Dottevik hoppas bryta trenden

Publicerad:
Dotteviks IF förlorade mot Kumla IBK
Dotteviks IF förlorade mot Kumla IBK

Dottevik jagar en seger när laget möter sjundeplacerade Kumla IBK hemma i Strandhallen. Inför dagens match har hemmalaget fyra raka förluster i division 1 Region Svealand dam i innebandy, och har halkat ner till elfte plats i tabellen. Kumla IBK vann sin senaste match med 6-2 mot Skoghall Utv.

Dottevik är elva i tabellen, medan Kumla IBK ligger sjua. Tre poäng skiljer lagen åt.

Artikeltaggar

Division 1 Region SvealandDotteviks IFInnebandyKumla IBKStrandhallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.