Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 14 oktober

Publicerad:

Eivor Johansson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Korsets kapell för Eivor Johansson. Officiant var Kim Sanfridsson och kantor Kjell-Arne Öman. Båren smyckades av vackra blommor från son och barnbarn.

Rolf Andersson

Brunskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Brunskogs kyrka för Rolf Andersson.

Officiant var Lennart Nilsson, Åke Skommar organist och Anna Tunström framförde solosånger.

Båren smyckades av vackra blommor från Maka , barn, barnbarn, syskon med familjer, övrig släkt, vänner, OK Mangen och PRO Brunskog

Inger Hjerpe

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Ny kyrka för Inger Hjerpe. Officiant var Bengt Andersson och kantor Kjell-Arne Öman. Båren smyckades av vackra blommor från barnen och barnbarnen med familjer, syster med familj, Arvika Arbetarekommun, Arvika Ridklubb, övrig släkt och vänner.

Inez Öhlin

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Inez Öhlin. Officiant var Helena Fhager, kantor Karin Andersson och Thérèse Tengelsen framförde solosånger.

Båren smyckades av vackra blommor från mamma, pappa och syster, mormor och morfar, farmor och farfar, övrig släkt, grannar och vänner samt elever och personal på Solbergagymnasiet, Minnebergsskolan och Kyrkebyskolan, 3temp, vännerna på macken samt föreningen Idja.

Artikeltaggar

BegravningBrunskogBrunskogs kyrkaKyrkebyskolanMikaelikyrkanMänskligtNy kyrkaPROSläktSolbergagymnasiet

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.