Hoppa till huvudinnehållet

Arvika vill förlänga segersviten

Publicerad:
Filipstad IBK förlorade mot Arvika IBF
Filipstad IBK förlorade mot Arvika IBF

I dag möts Filipstad och Arvika i Filipstads Sporthall i division 2 Värmland herr i innebandy. Arvika har inför matchen fyra raka segrar, den senaste mot Grums med 12-0, och ligger nu etta i tabellen. Hemmalaget har tre raka förluster, senaste mot Edebäck med 5-6.

Arvika är obesegrade på bortaplan, efter två raka segrar.

Artikeltaggar

Arvika IBFDivision 2 VärmlandFilipstads sporthallInnebandy

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.