Hoppa till huvudinnehållet

Från läsarna: Brobyns orkester spred glädje

Publicerad:
Anders Brobyns orkester gästade Mangskogs folkets hus i lördags.
Anders Brobyns orkester gästade Mangskogs folkets hus i lördags.

Ännu en succékväll i Mangskogs Folkets Hus blev det när Anders Brobyns orkester gästade i lördags.

Det bjöds på en lång rad goa låtar, från amerikansk folk-country till svensk visa, i en härlig blandning. Anders ”Brobyn” Jonssons djupa basstämma är skön att höra och numer har han sällskap bakom mikrofonen av den varmt klingande sopranröstren tillhörande Lousanne Wennerström. Dessa två röster passar mycket fint ihop, som i Patsy Clines låt Just A Closer Walk With Thee. Så har man också en mästerlig gitarrist i Ove Walter, hans till synes lättsamt lekfulla broderande på gitarren förgyller låtarna. Och kompet är stabilt och följsamt, Sune Johansson på kompgitarr, Lennart Berggren på bas och Samuel Bergqvist på trummor. Publiken lyssnade, drack kaffe, småpratade och åt smörgås, applåderade och njöt.

Göran Bryntesson

Artikeltaggar

Göran BryntessonMangskogMusikSång

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.