Hoppa till huvudinnehållet

Eda vill förlänga segersviten

Publicerad:

Eda tar emot Västerås SK på Hammarsvallen i division 2 västra Svealand dam i fotboll i dag. Eda har tre raka segrar, 3-1 mot Rynninge i senaste matchen, och är femma i tabellen. Västerås SK har en svit på åtta matcher utan förlust inför mötet med Eda.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Eda på bortaplan, 2-1.

Västerås SK är obesegrade på bortaplan, efter sex segrar och tre oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Division 2 västra SvealandEda IFFotbollVästerås SK BK

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.