Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 19 september

Publicerad:

Sven Göthe Svensson

Brunskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Brunskogs kyrka för Sven Göthe Svensson.

Officiant var Helena Fager, Patrik Abrahamsson framförde stycken på piano och Anki Lind spelade dragspel.

Båren smyckades av vackra blommor från familjen, övrig släkt och vänner.

Bernt Forslund

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Köla kyrka för Bernt Forslund, Arvika. Officiant var Tony Danielsson, Hanyoung Kim spelade orgel och Carin Skoglund framförde solosånger. Urnan omramades med en vacker blomstergärd från maka, döttrar med familjer, syskon, övrig släkt och vänner.

Torsten Jonasson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Torsten Jonasson. Officiant var Arne Wiig, kantor Kjell-Arne Öman och Johan Birgersson framförde solosånger. Båren smyckades av vackra blommor från söner med familjer, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

ArvikaBegravningBrunskogs kyrkaKöla kyrkaMikaelikyrkanMänskligtSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.