Hoppa till huvudinnehållet

Begravningar 18 september

Publicerad:

Kerstin Janson

Arvika

Begravningsceremoni har hållits i Korsets kapell för Kerstin Janson. Officiant var Johan Birgersson. Båren smyckades av vackra blommor från barnen med familjer, övrig släkt och vänner.

Maj Bergfjord

Gunnarskog

Begravningsgudstjänst har hållits i Gunnarskogs kyrka för Maj Bergfjord. Officiant var Thorgny Larsson Lantz, kantor Peter Brorsson och Anneli Eriksson framförde solosånger. Båren smyckades av vackra blommor från barn och barnbarn med familjer, övrig släkt, grannar och vänner.

Inga Nilsson

Arvika

Begravningsgudstjänst har hållits i Mikaelikyrkan för Inga Nilsson. Officiant var Arne Wiig och Kjell-Arne Öman var kantor. Båren smyckades av vackra blommor från söner med familjer, övrig släkt och vänner.

Artikeltaggar

BegravningMikaelikyrkanMänskligtSläkt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.