Hoppa till huvudinnehållet

Tung förlust för Värmskog: ”Inte så jävla roligt att åka och veta att man ska förlora”

Publicerad:
”Vi åker hit för att genomföra serien bara eftersom vi inte vill lämna WO. Så är läget och jag är stolt över pôjkera att de är med på det”, säger Conny Carlsson, tränare i Värmskog efter 11-0-förlusten mot Rottneros. Foto: Paulina Haglund

På söndagen begav sig Värmskog till Rottneros för att genomföra de sista matcherna i division 5. Efter slutsignalen stod det klart att man förlorat med 11-0.

Tufft var ordet som beskrev nedflyttningsklara Värmskogs match mot seriesexan Rottneros. Innan den första halvleken var över hade hemmalaget Rottneros gjort 7-0.

– Vi åker hit för att genomföra serien bara eftersom vi inte vill lämna WO. Så är läget och jag är stolt över pôjkera att de är med på det. Det är inte så jävla roligt att åka och veta att man ska förlora, säger Värmskogs tränare Conny Carlsson.

I den andra havleken minskade Rottneros tempot och man gjorde bara fyra mål vilket innebar en förlust med 11-0 för Värmskog.

– De tröttnar mer än att vi spelar bättre. Vi är här och vi genomför matchen. Jag är stolt och nöjd med det. Vi vill inte spela i sjuan och därför vill vi inte lämna WO. Vi vill vara sexan nästa år och vi skulle varit där i år egentligen. Det hade varit roligare.

Artikeltaggar

Conny CarlssonFotbollRottnerosVärmskog

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.