Hoppa till huvudinnehållet

Arvikas handel tackar kunderna: ”Det har märkts att det varit en stor baluns”

Publicerad:
Reporter Kristina Green
Kristina Green
kristina.green@arvikanyheter.se
Maria Sveder, Sveders Herr menar att det märkts på handeln att det varit en stor gala i stan.
Maria Sveder, Sveders Herr menar att det märkts på handeln att det varit en stor gala i stan. Foto: Kristina Green

I samband med Thermias stora jubileumsgala har ett antal av de 700 gästerna shoppat på hemmaplan. Något som handeln är tacksam för.

– Det är roligt att så många gynnar handeln i Arvika, säger Maria Sveder, Sveders herr som sålt ett 60-tal kostymer inför festen.

Det har märkts på flera sätt att Thermia planerat en stor festlighet. Flera av butikerna har märkt av att kunderna efterfrågat klänningar, kostymer, finskjortor och smycken.

Hos Sveders Herr har ett 60-tal kunder handlat nya festkläder.

– Det har absolut märkts att det varit en stor fest i stan. Vi har haft många kunder inne som köpt nya kostymer, finskjortor, slipsar och flugor, säger Maria Sveder.

Hon vill å handlarnas vägnar tacka för den köptrogenhet som visats.

– Det betyder jättemycket för oss att man handlat på hemmaplan och det tackar vi stort för. Vi handlare har det man behöver, även till stora festligheter, säger Maria Sveder.

Artikeltaggar

ArvikaButikerHandelSmyckenThermia

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.