Hoppa till huvudinnehållet

Formsvaga IK Arvika mot Råtorp

Publicerad:

IK Arvika har haft det motigt i division 3 Värmland dam i fotboll senaste tiden, och är i dålig form inför matchen hemma mot Råtorp. Hemmalaget har tolv förluster i rad, och har halkat ner till nionde plats. Råtorp blev utan poäng i mötet med Torsby senast.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Råtorp på hemmaplan, 5-0.

Råtorp är starka på bortaplan, och har tre segrar på senaste fem bortamatcherna.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollRåtorps IKSolviksvallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.