Hoppa till huvudinnehållet

Formsvagt IK Arvika möter Skoghall

Publicerad:

IK Arvika är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster i division 3 Värmland dam i fotboll, och skulle behöva ta poäng mot andraplacerade Skoghall hemma på Solviksvallen. Inför matchen har hemmalaget tio raka förluster. Skoghall har fyra matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget IK Arvika.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Skoghall på hemmaplan med 5-0.

Skoghall är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIFK Skoghall DFIK Arvika FotbollSolviksvallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.