Hoppa till huvudinnehållet

IK Arvika i formsvacka ställs mot Torsby

Publicerad:

Den senaste tiden har varit riktigt tung för IK Arvika i division 3 Värmland dam i fotboll, och nu söker laget efter ett trendbrott hemma mot Torsby. Hemmalaget har inför matchen nio raka förluster, och har halkat ner till nionde plats i tabellen. Torsby bröt sin vinstsvit på fem matcher senast, när det blev lika mot Skoghall, 2-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Torsby, med 2-0.

Torsby är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollSolviksvallenTorsby IF

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.