Hoppa till huvudinnehållet

Första matchen efter uppehållet när IK Arvika möter Råda

Publicerad:

Matchledigheten är över och Råda gästar i kväll IK Arvika på Solviksvallen i division 3 Värmland dam i fotboll. Hemmalaget har åtta raka förluster, senaste mot Emtarna med 1-3. Bortalaget har fyra förluster i rad, senaste mot Torsby med 2-4.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för IK Arvika på bortaplan, 4-1.

IK Arvika har bara 0 segrar på fem försök hittills hemma i serien.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandFotbollIK Arvika FotbollRåda IKSolviksvallen

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.