Hoppa till huvudinnehållet

Tjuvarnas udda inbrottsbyte: Parfym, prydnad och – öl

Publicerad:
Helene Benjaminsson  polis sommar inbrott Grannsamverkan
Helene Benjaminsson polis sommar inbrott Grannsamverkan Foto: Charlotte Ferneman

Under lördagen ska en fullbordad stöld genom inbrott ha skett i en lägenhet i Arvika. Inbrottet ska ha upptäckts på söndagen, då målsägande återvände hem och fann att det stulits parfym, en prydnad – och öl.

En fullbordad stöld genom inbrott ska under lördagen ha skett i en lägenhet belägen på bottenplan i ett flerfamiljshus i Arvika.

Brottet misstänks ha skett i samband med att målsägande varit bortrest natten till söndag, varvid målsägande lämnat ett fönster öppet för sina katter att gå in genom.

När målsägande väl återvände till sin bostad på söndagen, fann denne att flera föremål saknades i lägenheten.

En polisanmälan har nu upprättats kring händelsen, i vilken följande föremål uppgetts stulna vid den misstänkta inbrottet: en parfym, en prydnad – och öl.

Det finns i nuläget inga spår eller liknande efter den misstänkte gärningspersonen, uppger presstalespersonen vid polisregion Bergslagen.

Artikeltaggar

ArvikaBrott, lag och rättStölderStöldgods

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.