Hoppa till huvudinnehållet

Man döms för upprepade brott – får fyra månaders fängelse

Publicerad:
Värmlands tingsrätt dömer en man bosatt i Sunne kommun till fyra månaders fängelse efter upprepade brott.
Värmlands tingsrätt dömer en man bosatt i Sunne kommun till fyra månaders fängelse efter upprepade brott. Foto: Helena Karlsson

En man bosatt i Sunne kommun döms nu av Värmlands tingsrätt för upprepade fall av grov olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott i Arvika kommun. Straffet blir fyra månaders fängelse.

De totalt sex brotten som mannen döms för har inträffat vid två tillfällen tidigare i år. Den första gången var i april då mannen misstänks för grov olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Drygt tre veckor senare ertappades mannen med att begå samma tre brott igen. Vid båda tillfällena har brotten begåtts i Arvika kommun. Enligt domen har mannen även använt både amfetamin och cannabispreparat i samband med att han kört bil. Mannen erkänner brott.

Mannen döms förutom till fängelse även att betala en avgift på 1 000 kronor till brottsofferfonden. Domen meddelades under torsdagen.

Artikeltaggar

Arvika kommunBrott, lag och rättNarkotikabrottOlovlig körningRattfylleriSunne kommunVärmlands tingsrätt

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.