Hoppa till huvudinnehållet

Här är Tina Thörners nya chefsjobb i Västvärmland: ”Oerhört tacksam”

Publicerad:
Reporter Elin Larsson
Elin Larsson
elin.larsson@arvikanyheter.se
Tina Thörner blir ny HR-chef på Edanesågen.
Tina Thörner blir ny HR-chef på Edanesågen. Foto: pressbild

Edanesågen har gjort en rekrytering utöver det vanliga: rallyprofilen och entreprenören Tina Thörner blir ny HR-chef på företaget.

– Jag är så oerhört tacksam att få möjligheten att vare en pusselbit i den beundransvärda satsning som Moelven gör i mitt älskade Värmland, säger Tina Thörner i ett pressmeddelande.

Moelven Edanesågen AB har 109 anställda och står just nu i den största investeringen som gjorts inom Moelven-koncernen.

I och med det genomförs också värvningen av Tina Thörner som ny HR-chef. En rekrytering som vd Lars-Erik Klas, är belåten med.

– Tina Thörner kommer med sitt engagemang, kunskap och erfarenhet samt teoretiska grund bidra till stor skillnad för vår organisation i den spännande kulturresa vi står inför i samband med vår investering och vikten av att driva samt utveckla våra HR-processer. Jag glädjer mig till vårt samarbete och hälsar henne varmt välkommen till Edanesågen och Moelven, säger Klas i ett pressmeddelande.

Rallyprofilen flyttar till Arvika – här är hennes nya toppjobb

Sedan i våras är Thörner bosatt i Arvika. Hon kommer närmast från ett jobb på bemanningsföretaget Industrisupport i Arvika där hon också arbetat med HR-frågor. Tjänsten på Edanesågen tillträder hon i september.

– För mig har det alltid varit ett välmående och synkroniserat team, som har kul tillsammans som skapar framgångarna. Nu ser jag fram emot att få bidra på alla sätt till utvecklingen och att tillsammans med den övriga organisationen vara med och navigera Moelven Edanesågen in i den önskade framtiden, säger Tina Thörner.

Artikeltaggar

ArbeteArvikaEkonomiInvesteringarMoelvenRekryteringTina ThörnerVärmlands län

Så här jobbar Arvika Nyheter med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.